top of page
Wardrobe

Our Policies

Οι παρακάτω Όροι και Προϋποθέσεις  διέπουν τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ρούχων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του Καταστήματος, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτήν τη Συμφωνία πριν χρησιμοποιήσετε το Κατάστημα.

Γενικοί Όροι

1.1 Αποδοχή: Χρησιμοποιώντας το Κατάστημα, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ικανός να συνάψετε δεσμευτική συμφωνία. Εάν αποκτάτε πρόσβαση στο Κατάστημα εκ μέρους μιας εταιρείας ή οργανισμού, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση να τους δεσμεύσετε σε αυτήν τη Συμφωνία.

1.2 Τροποποιήσεις:

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Η ενημερωμένη έκδοση θα ισχύει από τη στιγμή της ανάρτησής της στο Κατάστημα. Είναι ευθύνη σας να επανεξετάζετε αυτούς τους όρους περιοδικά.

1.3 Πολιτική Απορρήτου:

Η Πολιτική Απορρήτου μας διέπει τη συλλογή, τη χρήση και τη διακίνηση των προσωπικών στοιχείων που παρέχετε μέσω του Καταστήματος. Χρησιμοποιώντας το Κατάστημα, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Προϊόντα και Παραγγελίες


  1. 2.1​​Πληροφορίες Προϊόντος:

  2. Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες για τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών, εικόνων και τιμολογήσεων. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία οποιασδήποτε πληροφορίας προϊόντος στο Κατάστημα.

2.2 Παραγγελία:

Τοποθετώντας μια παραγγελία μέσω του Καταστήματος, κάνετε μια προσφορά για την αγορά των επιλεγμένων προϊόντων. Κατανεύσουμε το δικαίωμα να αποδεχθούμε ή να απορρίψουμε την παραγγελία σας κατ' ευχήν. Εάν αποδεχθούμε την παραγγελία σας, θα σας αποστείλουμε ένα email επιβεβαίωσης.

2.3 Τιμολόγηση και Πληρωμή:

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο Κατάστημα είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους. Η πληρωμή των παραγγελιών πρέπει να γίνει πλήρως πριν από την αποστολή των προϊόντων. Δεχόμαστε διάφορες μεθόδους πληρωμής όπως αναφέρεται στο Κατάστημα.

2.4 Αποστολή και Παράδοση:

Θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Ωστόσο, δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις ή ζημίες που προκαλούνται από παρόχους αποστολής τρίτων. Τα έξοδα αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα σας ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ολοκλήρωσης της αγοράς.

2.5 "Πολιτική Επιστροφής:

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα ανέγγιχτα και αχρησιμοποίητα προϊόντα εντός των 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, (εκτός και αν αναγράφεται το αντίθετο στην κατηγορία ρούχου από την οποία κάνετε την αγορά σας). Προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή για άλλο προϊόν της ίδιας αξίας. Παρακαλούμε να διατηρήσετε την απόδειξη αγοράς καθώς απαιτείται για την επιστροφή των προϊόντων. Οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο εάν τα προϊόντα επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, με αρχική συσκευασία και αρχικές ετικέτες.  Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμο του πελάτη εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το δέμα του παραληφθεί από εμάς. Για την επιστροφή των χρημάτων, θα σας ζητηθεί ο αριθμός λογαριασμού τραπέζης και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου του λογαριασμου αυτού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το συνολικό ποσό προς επιστροφή αφαιρούνται πάντα 5 ευρώ που αφορούν στα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος, προς και από τον πελάτη.

2.6 "Πολιτική Ακύρωσης:

Οποιαδήποτε έξοδα επιστροφής και ακύρωσης θα καλύπτονται από τον αγοραστή.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ως εξής :
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε την αντίστοιχη επιλογή, μπορείτε να διακόψετε αυτόματα τη διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο ιστοσελίδα μας.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: (+30) 22510 25617 ή μέσω e-mail:esperiaermou@gmail.com και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.3.1 Κυριότητα:

Όλα τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και σχεδίων, στο Κατάστημα και το περιεχόμενό του ανήκουν σε εμάς ή στους εκπροσώπους μας.

3.2 Περιορισμένη Άδεια:

Σας χορηγούμε μια περιορισμένη, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη άδεια για πρόσβαση και χρήση του Καταστήματος για προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση, αναπαραγωγή, διανομή ή εκμετάλλευση οποιουδήποτε περιεχομένου από το Κατάστημα χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας άδεια.


4.1 Αποποίηση Ευθύνης:

Το Κατάστημα και το περιεχόμενό του παρέχονται "ως έχουν" και "όπως είναι διαθέσιμα". Δεν κάνουμε καμία δήλωση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με το Κατάστημα ή τη λειτουργία του. Μέχρι το μέγιστο επιτρεπτό από το νόμο, αποποιούμαστε όλες τις εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων της εμπορευσιμότητας, της καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και της μη παράβασης πνευματικών δικαιωμάτων.

4.2 Περιορισμός Ευθύνης:

Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για έμμεσες, παρεπόμενες, ειδικές ή αποθαρρυντικές ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση σας του Καταστήματος, ακόμη και αν έχουμε ενημερωθεί για τη δυνατότητα τέτοιων ζημιών. Η συνολική μας ευθύνη για οποιεσδήποτε απαιτήσεις προκύπτουν από αυτήν την Συμφωνία δεν θα υπερβαίνει το ποσό που καταβάλλετε για τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσω του Καταστήματος.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία
5.1 Εφαρμοστέο Δίκαιο:

Αυτή η Συμφωνία διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.

5.2 Δικαιοδοσία:

Οι οποιεσδήποτε διαφορές προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτήν την Συμφωνία υπάγονται στη αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Learn More
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ: Shipping Policy
bottom of page